Starta Eget

Du har en bra affärsidé - vi på KAN Ekonomi hjälper dig att nå ditt mål!

Funderar du på att starta ett eget företag och är lite osäker på vilken företagsform som passar bäst?

Det är här som vi kan hjälpa dig att hitta fördelar och nackdelar med respektive företagsform, och även hjälpa dig med de handlingar som du behöver fylla i för att komma igång.

När ditt företag väl är registrerat är det många skatte- och bokföringsregler som ska följas. Här kan vi komma in som en extra resurs där våra redovisningskonsulter och våra revisorer ser till att allt detta flyter utan problem - och du kan ägna dig åt ditt nya företag och utveckla det vidare

Och, om du behöver rådgivning eller vill ha ett bollplank för dina idéer så finns vi där med en stor portfölj av erfarenheter och goda råd att ge.

Välkommen in till oss!

Två revisionsbyråer har blivit en!

Den 1 januari 2018 köpte baks & co upp KAN Ekonomi och Revision och tillsammans har vi nu blivit en marknadsledande aktör inom vårt segment i Vimmerby! All personal från KAN följde med i sammanslagningen och kommer arbeta precis som tidigare, så för er som våra kunder blir det inga förändringar. Däremot så får vi tillsammans mer resurser, ett större nätverk och kan erbjuda er bredare kompetens!