Redovisning/Bokföring

Vi vill att du ska kunna fokusera på det du kan allra bäst - ditt företag! Vi på KAN Ekonomi och Revision avlastar dig och frigör viktig tid och energi för dig genom att utgöra hela, eller delar, av din ekonomifunktion.
 
Vi kan hjälpa dig med tjänster som löpande bokföring, moms- och arbetsgivardeklarationer, löner, bokslut, årsredovisning, deklarationer m m. Du behöver inte lägga tid och energi på att hålla reda på nya regler och krav från myndigheter inom ekonomiområdet. Vi informerar dig och hjälper till!
 
Vi ger dig bästa möjliga beslutsunderlag. Tillsammans diskuterar vi och tolkar vad som ligger bakom siffrorna så att du kan ta rätt beslut och utveckla din verksamhet på bästa sätt.

Eftersom vi är Auktoriserade redovisningskonsulter kan vi avge bokslutsrapport som en kvalitetsstämpel på ditt bokslut.

Två revisionsbyråer har blivit en!

Den 1 januari 2018 köpte baks & co upp KAN Ekonomi och Revision och tillsammans har vi nu blivit en marknadsledande aktör inom vårt segment i Vimmerby! All personal från KAN följde med i sammanslagningen och kommer arbeta precis som tidigare, så för er som våra kunder blir det inga förändringar. Däremot så får vi tillsammans mer resurser, ett större nätverk och kan erbjuda er bredare kompetens!