Tjänster

Allt som händer i din verksamhet hänger ihop, därför har vi en mängd med tjänster som kan hjälpa dig söm företagare att arbeta effektivare.

Vi har specialiserat oss på revision och redovisning och hjälper dig gärna med den löpande redovisningen men även med löner, skatter, bokslut, årsredovisningar, deklarationer mm. Ibland sköter vi hela den ekonomiska biten och ibland bara delar av den. Här hittar vi tillsammans den lösning som passar bäst för just dig och ditt företag!

Oavsett om du väljer en eller flera av de tjänster som vi erbjuder dig som företagare, ser vi alltid till helheten för att säkerställa att verksamheten fungerar på bästa tänkbara sätt för dig - både om det gäller nystartade företag eller etablerade verksamheter.

Välkommen in till oss!

Två revisionsbyråer har blivit en!

Den 1 januari 2018 köpte baks & co upp KAN Ekonomi och Revision och tillsammans har vi nu blivit en marknadsledande aktör inom vårt segment i Vimmerby! All personal från KAN följde med i sammanslagningen och kommer arbeta precis som tidigare, så för er som våra kunder blir det inga förändringar. Däremot så får vi tillsammans mer resurser, ett större nätverk och kan erbjuda er bredare kompetens!